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일상생활

김치 소개

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김치 한국의 전통 발효식품 입니다.  소금물 절이고 발효시켜  채소 갖은 양념으로  내어 먹습니다.

보통 김치 라고만 말하면 김장배추를 고추가루로 빨갛게 만든 남부지방식 배추김치 주로 말하는 것이고, 이것이 세계적으로 가장 유명합니다. 이런 맵고 김치 외에도 다양한 종류의 김치가 존재하는데 절여서 만든 총각김치 깍두기오이 만든 오이소박이,  북부지방에서는 백김치 등의 김치도 존재합니다.

이미 절인 채소 다시 양념한다는 점이 특징입니다. 사용되는 재료에 있어서도 몇몇 채소를 제외하고는 대부분이 가능합니다. 아울러 저온 상태에서 밀봉 보관이 가능하면  년간 두고 먹을 있는 장기 보관 음식입니다 .

또한, 김치의 종류는 매우 다양하여 가장 많이 알려진 배추김치부터 시작해서 여러종류가 있습니다 . 지역마다 다른 지역에서는 없는 요리법과 재료를 사용한 김치가 존재해 향토음식으로서 자리 갖고 있습니다.

한식 특유의 매콤함과 감칠맛 느낄 있는 가장 한국적인 한국 요리 있습니다.  한국인 생활과 아주 밀접하게 관련있는 요리입니다.

 

Kimchi is a traditional fermented food in Korea. Pickle and ferment them in brine to taste vegetables with a seasoning.

When it comes to kimchi, we usually refer to southern local cabbage kimchi, which is made red with red pepper powder, and this is the most famous in the world. In addition to this spicy and salty kimchi, there are various kinds of kimchi, such as bachelor kimchi made by pickled radish, kkakdugi, cucumber kimchi made from cucumbers, and white kimchi in the northern part of the country.

It is characterized by re-seasoning pickled vegetables. Most of the ingredients used are possible except for a few vegetables. In addition, if sealed storage is possible at low temperatures, it is a long-term storage food that can be left over for several years.

Also, there are many different kinds of kimchi, starting with the most well-known cabbage kimchi. Kimchi using recipes and ingredients that are not found in different regions in each region exists, making it a local food.

It can be said to be the most Korean dish where you can feel the spicy and savory taste of Korean food. It is a dish that is very closely related to Korean life

 

 

 

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